Wat kan je verwachten van de Van der Ende Group?

Je bent naar alle waarschijnlijkheid op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar meer gedetailleerde informatie over de Van der Ende Group. Voor deze onderneming geldt dat ze in de praktijk bekend staat als een absolute innovator, producent en leverancier voor wat allerhande technische producten betreft. Voor deze producten geldt dat ze zich specifiek richten op verschillende thema’s. Het betreft hier dan meer concreet water, lucht, klimaat en filtratie. 

Voor Van der Ende Group geldt dat ze instaat voor de productie evenals de levering van een breed assortiment bestaande uit niet alleen pompen en waterbehandelingsinstallaties, maar ook elektromotoren evenals frequentieregelaars en regelafsluiters. Daarnaast spreekt het voor zich dat ook zaken zoals ventilatoren evenals industriële filterinstallaties tot de mogelijkheden behoren. Voor deze onderneming geldt dat ze er bekend om staat specialistisch advies te verstrekken evenals een technische dienstverlening te voorzien. Wil je hier nu graag meer over te weten komen? Dan is verder de onderstaande informatie doornemen zeker een must.

Verschillende vestigingen  

Door de jaren heen is de Van der Ende Group uitgegroeid tot een onderneming welke beschikt over vestigingen verspreid over verschillende landen. Wat deze landen betreft is er meer concreet sprake van de volgende:

  • Nederland (met locaties Maasdijk en Oss);
  • België met de locatie Lochristi);
  • Canada (met de locatie Kingsville);

Het hoofdkantoor van de onderneming is terug te vinden in Maasdijk. Ondertussen kan er bovendien ook worden vastgesteld dat het personeelsbestand van deze groep bestaat uit zomaar even meer dan 120 personen. Het spreekt voor zich dat ook dit weergeeft welke niet onbelangrijke groei deze onderneming door de jaren heen heeft meegemaakt. 

Wat is het doel van de Van der Ende Group? 

Voor de Van der Ende Group geldt dat het haar belangrijkste doelstelling is om een bepalende rol te spelen op vlak van de mondiale water- evenals voedselproblematiek waarvan sprake is. Het uiteindelijke doel is dan ook om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere wereld. Om dit voor mekaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van niet alleen de eigen innovatieve producten, maar ook van de kennis en ervaring die dit bedrijf door de jaren heen heeft opgedaan. Is er sprake van een complex vraagstuk? Dan zal deze in de praktijk altijd worden benaderd vanuit een niet zo voor de hand liggende en niet-alledaagse invalshoek.

Doorgedreven service en onderhoud

Ben je van plan om in zee te gaan met de Van der Ende Group? Dan wordt het in de praktijk meteen duidelijk dat je daarbij aanspraak kan maken op een uitmuntende service en een prima onderhoud. Hiervoor geldt dat ze niet alleen 24 uur per dag, maar bovendien ook 7 dagen op 7 kan worden ontvangen. De ervaren monteurs van deze onderneming staan je dus met andere woorden zeer graag bij wanneer er sprake is van problemen met bijvoorbeeld uw rioolpomp. Is er sprake van een storing? Dan volstaat het eigenlijk gewoon om de telefoon op te nemen en even naar de storingsdienst van de Van der Ende Group te bellen. Dit kan voor alle duidelijkheid dus ook gewoon ‘s nachts gebeuren. Ook dit is uiteraard een zeer belangrijke troef verbonden aan dit bedrijf.