Amsterdam schoonmaakbedrijf – oppervlakte- én dieptereiniging

Veel schoonmaakorganisaties werken met een standaardpakket aan schoonmaakdiensten. Elk bedrijf of kantoor, praktijkruimte of school heeft basisdiensten nodig om de ruimtes schoon te kunnen houden. Contractueel is dan ook een basis aan reinigingsdiensten geregeld, bijvoorbeeld bij een Amsterdam schoonmaakbedrijf. Eigenaars en beheerders van deze gebouwen weten dat uitbesteden van de schoonmaak én lucratiever is én beter werkt. Een specialist is ook altijd in staat om kostenbesparend te werken dus waarom zelf een interne schoonmaakdienst opzetten als het elders goedkoper kan? Bovendien is het ook voor je logistiek interessant dat een schoonmaakploeg pas arriveert als jouw medewerkers de tassen sluiten en terug naar huis gaan. Die hebben dan geen last van al dat stofzuigen en zwabberen op de werkvloer.

Amsterdam schoonmaakbedrijf – ook bij nood oproepbaar

Als je je schoonmaak goed hebt geregeld ben je redelijk gedekt qua hygiëne en verzorging van je kantoor- of bedrijfsruimtes. Het wil alleen wel eens voorkomen dat de gewone schoonmaak niet toereikend is. Dat is dan niet te danken aan je Amsterdam schoonmaakbedrijf maar aan omstandigheden in je onderneming. Zo kun je komen te staan voor een verbouwing. Die dan wel goed slaagt, maar waarna er toch een heleboel troep is blijven hangen. En dan gaat het vooral om extra veel stof, restanten kalk en papier, veel afdruksels van schoeisel, vervuilde lamellen en aangekoekt vuil tegen plinten en op vloeren. Je hebt dan extra schoonmaak nodig. Heb je al een goede relatie met een schoonmaakbedrijf, dan is die niet te beroerd om even een sterk team binnen te laten vliegen; ook op een weekenddag! 

Verhuizen gaat schoner met een Amsterdam schoonmaakbedrijf

Nog zo’n eenmalig euvel dat extra schoonmaak behoeft, is een verhuizing. Stel, je verhuist naar een betere locatie. Voor je echter je inventaris ernaartoe laat sjouwen, wil je wel de nog lege kamers goed reinigen. De vorige eigenaar heeft de ruimtes wel geleegd maar het schoonmaken is met de botte bezem gebeurd. Jouw Amsterdam schoonmaakbedrijf kan zich dan een keer extra inzetten door een dieptereiniging van je nieuwe locatie te doen. 

De schoonmaak puntjes op de i

Een dieptereiniging is daarna ook eens in de zoveel tijd zeer aan te bevelen. Vooral in ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zoals kantines en zeker ook de toiletblokken. Vuil wordt wel elke week weggepoetst maar op een gegeven moment gaat er zich toch een onderlaag van vuil ontwikkelen die met meer kracht moet verwijderd. Daar is dan een dieptereiniging goed voor. Zodat je daarna even af bent van vuil, vet en stof. Zie een dieptereiniging als een aanvulling op het wekelijkse onderhoud.

Ook de buitenkant van je bedrijf is niet vies van een schoonmaakbeurt

Er is ook oppervlaktereiniging. Je denkt dan eerst natuurlijk aan je kantoor- of bedrijfsvloeren. Maar de eerste de beste schoonmaker ziet dat heel anders. Die weet waar het vies kan worden en wijst dan naar de wanden en ook naar het plafond. Schoonmaakorganisaties zoals een Amsterdam schoonmaakbedrijf hanteren dan ook effectieve en intelligente schoonmaak procedés om juist die vlakken aan te pakken. Ook buiten heb je natuurlijk ‘oppervlakte’. Denk dan niet alleen aan het exterieur van je pand maar ook aan terreintegels en erfafscheidingen, sierplaten en andere bebording. Ook die moeten geregeld een schoonmaakbeurt.